Naglar..

Kommentarer - 3 st.  |  Kategori - Vardag  |  Daterat - 2010-03-29 » 21:22:22
Jag gjorde akrylnaglar i mitten av februari och har sedan dess fyllt på dom.. För 2 veckor sen fick jag göra om dom från scratch, dvs de filade ner mina naglar ytterligare och det kan jag tala om gjorde gör-ont!!
Och redan förra tisdagen, ca 1 vecka, så hade båda pekfingernaglarna släppt.. Jag gick in till salongen där jag hade gjort dom, den som är ganska nyöppnad i Hageby Centrum, ProffesioNAIL heter salongen och krävde att få pengarna tillbaka då jag inte ville göra om dom igen.. MEN, lät mig övertalas till att göra nya och bokade tid.. Gick in igår, hade tid kl 12 men kände att "Nae, vill verkligen inte göra nya för det kommer göra för ont." så säger detta och säger att jag faktiskt vill ha pengarna tillbaka.. Men de kunde inte bestämma något utan att chefen var där och han skulle vara där idag..
Igårkväll tog jag bort naglarna, och orkade inte gå dit idag för att kräva tillbaka pengarna.. Vet att jag inte kommer få några pengar tillbaka!
Så jag vill bara ge en hel jävla majbrasa av RIS till ProffesioNAIL i Hageby Centrum!! Dåligt bemötande av kunder!

Till något mycket roligare :D

Imorn ska vi iväg och kolla på radhus igen :D Ska bli riktigt spännande, jag har världens känsla om den :D Hoppas bara inte det är många som ska kolla på den.. :)

Annars då, idag har jag verkligen mått skitkasst.. :S Har haft migrän och varenda muskel har gjort ont.. :( Tycker synd om min prins som fått dra Tuva och Tummen-lasset idag.. :S Älskar dig min prins!! <3

Miss Sjöstrand

Let's Dance is over :'(

Kommentarer - 3 st.  |  Kategori - Vardag  |  Daterat - 2010-03-26 » 23:14:12
Man får ju först gratulera Mattias till segern även om jag höll på Claudia.. Men båda var lika bra och förtjänade att vinna. Har iofs inte så mycket att säga till om då vi inte ens röstade :O
Nu är Let's Dance slut och vi får vänta 10 månader (cirkus) innan nästa omgång börjar.. Men inte deppa för det, Bones börjar ju på söndag och nästa vecka drar ju Talang 2010 igång!

Kan tala om att jag längtar efter att komma igång med träningen nu, när man sett massa väldresserade kroppar i TV (inte bara mans-kroppar då utan även snygga kvinno-kroppar).. Så nästa vecka drar man igång, det knepiga blir att få ihop det, eftersom David jobbar varannan vecka eftermiddag och varannan vecka förmiddag.. Men det löser sig nog.
Och då kommer vi ju osökt in på hur man ser ut och HUR ser egentligen hon programledaren i Let's Dance ut??? :O
I varenda avsnitt ser hon ut som jag vet inte vad.. Klär hon sig själv eller är "kostymeraren" blind??? T.o.m jag har skulle kunna klä henne bättre.. :P Stackarn ser ju bara fetare ut för varje avsnitt!! Antar att hon inte har någon spegel i sin loge (om hon nu har någon).
Tycker iaf synd om henne och hoppas på att hon ser bättre ut nästa år..

Miss Sjöstrand

Två år och nytt liv!!

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Mig  |  Daterat - 2010-03-23 » 22:03:36
Idag har jag och min prins varit tillsammans i 2 år!! :D
Fast det känns faktiskt som mycket längre. Tror att de flesta upplever det som mycket längre också.. :)
Att ha David som pojkvän/sambo/fästman/blivande make är bland det underbaraste som finns.. Att ens få ha en sån underbar människa i sitt liv är en gåva. Och såna gåvor ska man vara rädd om!
Som min mamma sa innan jag och David blev tillsammans, såna som honom växer inte på träd. Så ni som har en sån underbar människa i era liv, se till att de förblir kvar i era liv och vårda dessa vänner väl!
Ville mest tacka dig David för att jag får ta del av dig.. <3

Vårda sina vänner var det ja.. Ja, det är svårt ibland när tiden inte finns till.. Har två tankar som far i huvudet när jag hör det..
"Jag har barn och hinner inte höra av mig till folk så de hör nog av sig till mig" och får då svaret (av mig själv)
"Du har ju barn, bättre att du hör av dig när du har tid att ses"..
Båda argumenten är lika starka och det slutar oftast med att jag får dåligt samvete :P
Så förlåt mina vänner för att jag inte har hört av mig, men mina dagar bara ramlar iväg så jag hinner inte/glömmer bort att höra av mig.. =/ Vet att ni hör av er ibland, men tyvärr lyckas jag alltid vara sjuk eller så har Tuva sovit dåligt ( =jag har med sovit dåligt) så jag orkar inte ses.. Förlåt! Ska försöka bli lite bättre på det :)

Så idag på vår två-årsdag firar vi med fetaostfylld fläskfilé, hemgjort timjankryddad klyftpotatis och sås alá Erica och det var kanongott! Annars blir det bara en "vanlig" vardagskväll.. Storfirandet kommer i helgen, då ska vi ut och äta på Bacchus där vi startade vår historia och sen hem och ha myskväll :)


Nästa vecka kommer jag börja infria mitt nyårslöfte ;) Ska köpa ett träningskort nu i helgen och sen sluta med allt vad onyttigt heter. Måste tappa den här hemska magen :P Snygg på beachen 2010!! Kan ju inte se ut hur som helst på Mallorca :D Det är förövrigt dit bröllopsresan går :)

Dags att sova!

Miss Sjöstrand

Min älskling är tillbaka!!!! :D:D:D

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Vardag  |  Daterat - 2010-03-22 » 20:51:12
Oh, jag har äntligen fått tillbaka min dator!! *yay*
Nu kanske jag kan återuppta mitt bloggande lite :)
Det var ju så att Tummen bet sönder laddningskabeln och det tog en månad för OnOff att fixa en ny :P
Så nu får vi hålla Tummen under uppsikt så det inte händer igen för nu har drulleförsäkringen gått ut.

Imorgon har jag och David varit ihop i 2 år.. Va mycket det har hänt på två år, de mest händelserika åren i mitt liv tror jag :D Vi flyttade ihop innan vi blev tillsammans, David har friat till mig, Tuva har kommit till världen, vi har hunnit flytta 3 ggr, vi har kollat på hus ihop, skaffat hund ihop.. Ja en hel del på så kort tid :)

David!
Du är mitt allt här i livet, utan dig och Tuva skulle jag inte vara någonting! Vi hör ihop du och jag, har alltid gjort det! <3 Jag älskar dig, mer än livet självt.. Du och jag för evigt!! <3 <3 <3

Miss Sjöstrand

Tuva <3

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Vardag  |  Daterat - 2010-03-06 » 09:56:19
Min pappa var här i veckan med en lära-gå-stol och Tuva älskar att gasa runt i den :D Dock kör hon fast allt som oftast men iaf ;)
Däremot så funkar den inte som den ska, "bromsarna" ligger på i stort sett hela tiden så jag vet inte.. Kanske blir att önska sig en ny i doppresent :D

Skickar med ett kort på fisen i stolen :D



Hon börjar bli stor nu vårat hjärta! :)



Miss Sjöstrand

Bröllop

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Bröllop  |  Daterat - 2010-03-06 » 09:49:20
Kanske är dags att uppdatera lite på bröllopsfronten med.. ;)

Och här händer absolut INGENTING!! :O

Måste börja på inbjudningskorten, bestämma bröllopsklänning då det kan vara 6 mån leveranstid, fixa tärnornas klänningar.. Och ingenting går att få ihop... :'( Mest akut är att hitta en brudklänning, och då måste man hitta en dag som passar... :( Vilket verkar helt omöjligt!
Har två alternativ just nu, antingen drar jag själv och kollar klänning eller så får jag vänta tills vi hittar en tid som passar och hoppas på att klänningen levereras i tid..
Har hittat en jättefin som jag är sugen på, men vet inte om den passar min kroppstyp :)

Ska börja göra inbjudningskorten med, har en design som både David och jag tycker om så vi kör eventuellt på den.. De ska ju vara utskickade snart innan folk bokar sina semestrar och så.. :)

Maten är klar iaf, tror jag.. :) Andreas Stenberg är en stjärna som har fixat maten!! :D Känns skönt att ha det stora problemet löst.. :D

Ja, det var väl det.. :)

Miss Sjöstrand

Tröttare än tröttast.. *gäsp*

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Vardag  |  Daterat - 2010-03-06 » 09:43:29
Ja ni, hemma hos oss kan man tro att tiden har stannat.. Eller ja, vi är så trötta att allt går segt.. :P
Tuva har ändrat lite rytm igen, och vaknar nu nästan 4 ggr per natt.. Dvs man är helt slut på dagen för då kan ungskrutten inte sova ^^ Eller jo, en timme på förmiddagen typ ;) Lagom att man hinner slumra in (iaf jag som har jättesvårt för att somna dagtid) så tycker Tuva att det är dags att vakna och då ska det vara full aktivitet ;)

Så just nu ligger faktiskt både David och Tuva och sover.. Jag försökte men gick inge vidare, som ni kanske märker ;) Ska strax gå ut med hunden, och sen göra mig iordning lite.. Ska ju iväg på 1- och 2års kalas idag, Ebba och Ossian (Davids systerbarn) fyller ju år.. :)
Sen blir det olika håll för oss, David ska iväg på jobbfest och jag ska ut till mor min.. :) Skönt med lite avlastning!
Vet inte om jag sover över där, men det är ju sånt som märks :D

Dags att vandra hundet, ska bara uppdatera lite annat :)

Miss Sjöstrand

4 månader!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Vardag  |  Daterat - 2010-03-02 » 20:58:11
I fredags (26/2) har vi haft vår underbar dotter i 4 månader.. Hon växer så det knakar, hela 6770gram och 60 cm "lång" :)
Att vara förälder är faktiskt både heaven and hell.. Det finns inget mer underbart än att se Tuva le, höra henne jollra (vilket hon gör mycket av nu för tiden ;)), röra på sig och när hon ser på en.. :)
Men det är jobbigt ibland med, håller på att gå under av trötthet på morgonen.. Önskar ibland att jag kunde dricka kaffe, skulle nog häva i mig en kanna i såna fall.. Att inte ha tid att rå om sig själv, och när man väl hinner det har man svårt att slappna av pga tankar på Tuva.. :) Antar att sånt kallas moderkänslor.
Men det är underbart att vara mamma, men som sagt tufft.. Men vem har sagt att livet är enkelt? :) Det är såå värt allt när hon ger en det där leendet. *smälter bara jag tänker på det*
Älskar vår lilla familj; David, Tuva, Tummen, Champis, Trocadero, Pepsi, Zingo, Pärlan och Bianca!

Just nu längtar jag massor till våren, vill att snön ska smälta bort så man kan gå ut och gå utan att Tuva fryser ihjäl eller att Tummen sliter för att hon vill hem för att hon fryser :) Gå till Halvars och ta en glass!
Men det är ju fortfarande en del snö kvar som ska smälta bort så det är bara att gilla läget!

I helgen fyllde ju även min prins år! Hela 24 blev han! <3 Först var familjerna här på besök, sen åkte jag ner till stan för att bli sminkad.. Skitsnyggt blev det! Glömde dock ta kort på det men iaf ;) Sen hem för att göra oss iordning och runt 18-19 kom vännerna för att fira! Blev förkrök här och sen krogen.
Gick till palace då det var aslång kö till Otten, och där var det dött som på kyrkogården så vi drog hem runt 1-snåret och somnade nästan direkt ^^
Tack allesammans för en oförglömlig kväll, hoppas på en repris snart!!! ;)

Just nu blickar vi framåt, David ska vara ledig 1½ vecka så då blir det mys för hela slanten!
Sen firar ju vi 2 år den 23 mars och då har jag världens överraskning till min prins!! (A)
Och sen är ju nästan våren här!! :D

Nu ska jag ta mig en låååång välbehövlig dusch!!

Miss Sjöstrand