Trött

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori -   |  Daterat - 2009-11-24 » 22:32:24
I måndags var vi som sagt på BVC och det gick jättebra :)
Tuva har nu ökat till 3670 (520 gram upp på två veckor) och är 50½ cm lång (1½ cm upp) så det är bra..
Tur att man själv inte ökar så mycket i vikt :P
Angående förkylningen så var det lugnt, det är bara en förkylning.. Sällan spädbarn blir allergiska mot pälsdjur sa BVC-sköterskan :) Såå skönt att höra!! :D

I helgen var vi på fest, glömde jag nämna ^^
Firade Stenberg och Thapper som fyllde år förra veckan :)
Så det blev först en förfest hemma hos Stenberg och Ida sen ut till Hugos och bowla. Riktigt roligt!
Tuva fick spendera lördagen med min mamma, och det gick jättebra :D
Så vi hämtade henne efter bowlingen och sen hem och direkt ner i sängen :) Jag var helt ur gängorna (alltså, inte dörak menar jag då utan klarade inte av festandet så jag somnade redan i bilen på väg hem.. :P)
Söndagen spenderades först hemma sen till Fanny på födelsedagskalas :) Riktigt trevligt!

Tuva fick ju ersättning under lördagen och större delen av söndagen så hon har haft ont i magen nu i två dagar.. Jag är helt slut och antar att hon är det med.. Stackarn har ju världens magknip och har inte bajsat sen söndags.. Hoppas verkligen att det kommer ut snart för hennes skull! Hon somnade kl 3 inatt och vaknade kl 8 imorse.. Inte mycket sömn där men vi har sovit en snabbis nu på eftermiddagen :) Hon ligger och sover just nu, men det är dags för mat snart.. ^^

Nu ska jag njuta lite av stillheten! Skickar med en nytagen bild på underverket! :D



Miss Sjöstrand

Uppdateringsdags kanske? ;)

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori -   |  Daterat - 2009-11-23 » 10:08:44
Jahopp, då har man varit lite lat och inte uppdaterat som man ska.. Skyller på vårt lilla mirakel som tar lite tid ;)

Vad som har hänt sen sist då?
Vi har varit med i NT, fotat lilla familjen :)


Har även beställt kortet i lite större format så man kan rama in det :) Ska bli fint!

Tuva växer så det knakar, börjar bli "tung" nu.. Ska till BVC idag och väga och mäta, ska bli spännande!! Hon kommer ju i strlk 56 nu så lite har hon nog vuxit :)
Ska även fråga om förkylningen hon har, den har blivit värre de senaste dagarna.. Hoppas att det bara är en förkylning så hon inte är allergiskt mot katterna.. :(

Nu är det någon som inte tycker att jag ska skriva så mycket mer :P Pockar efter min uppmärksamhet :P

Miss Sjöstrand

Tillbaka till vardagen :)

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori -   |  Daterat - 2009-11-11 » 10:57:14
Då har David börjat jobba igen och man var åter till vardagen.
Känns både bra och dåligt..
Skönt med lite rutiner, så gott som det går med Tuva i hemmet :D Men trist att prins inte kan ta del av hela Tuvas dagar :(

Senaste tiden har vi bara varit, försökt träffa lite folk och så.. Sen så håller vi ju på att lära känna vår skatt här hemma..
Tuva växer så det knakar, hela 4 cm på 2 veckor och 4 hg på samma tid.. Ska vi få en riktigt liten biff kanske? :D
Och hon börjar vara lite mer vaken nu, sover visserligen mycket men inte lika mycket som första veckan :)
Tyvärr så missar prins de vakna stunderna, iaf nu när han jobbar kväll då hon är mest vaken morgonen när han sover och på kvällen när han jobbar.. Men det blir ju annorlunda nästa vecka :)
Det går iaf bra att vara ensam hemma med Tuva, var lite nervös i måndags men det går hur bra som helst och det är skönt :)

Bara så ni vet så är det underbart att vara förälder.. Hoppas verkligen att ni kommer uppleva det! Visst det är riktigt jobbigt ibland men det vägs upp när man får se sitt lilla knyte bra :)

Nu ska jag mysa med min prinsessa!

Miss Sjöstrand

Nöjd med livet.. =)

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori -   |  Daterat - 2009-11-03 » 23:27:35
Mitt liv är bra.. Har insett hur lyckligt lottad jag är som har det så bra!

Har en underbar familj som jag älskar över allt annat!
Min stora familj är det härligaste som finns!

Dels har vi vår lilla familj, där världens finaste sambo finns och världens vackraste dotter.. Älskar att vara mamma och familjelivet är verkligen nått för mig! Trivs med att bara leva för någon annan (dock inte så som det låter men ni fattar vad jag menar :) ).. Känner att trots att vi har ett litet spädbarn här hemma har vi tid med att vara oss själva, man hinner ta en dusch, laga kvällsmat ihop och njuta av att vara en familj utan att det tär på oss.. Vi stöttar varandra genom allt och det är så j*vla underbart!

Sen har vi "min" familj.. Min mamma är mitt stora stöd, jag älskar henne såå mycket och ja.. Vet inte, finns inte ord för vad hon betyder för mig. Har även min syster, som efter Tuvas ankomst har blivit sig själv igen.. Som jag ser det iaf, hon har haft en jobbig sommar och det känns underbart att hon är "tillbaka"..
Sen har vi min pappa, finns alltid där när man behöver honom.. Hjälper alltid till när man behöver det och det är så fint!

Sen har vi "Davids" familj.. Bättre svärföräldrar finns inte, de finns där som stöd och ja.. Det är ju allt man behöver egenligen! <3 Det märks att de bryr sig och sånt betyder!
Sen har vi Davids syster Fanny och hon har funnits för oss under graviditeten och fått svara på otaliga konstiga frågor. Det är skönt när det finns någon att fråga i familjen som har gått igenom samma sak.
Är glad över att jag kan kalla Davids familj för min familj <3

Jag är tacksam över att ha en jättefin lägenhet i ett inte så hemsk område i Norrköping och att vi trivs i vår lägenhet. Vi har så att säga tak över huvudet och det är ett fint tak dessutom ;)
Vi har pengar så att vi klarar oss, inte så att vi lever i överflöd men vi klarar oss :) Vi har en fin bil som kommer att hålla flera år framöver.

Sen har jag min bästa vän Elin, vi pratar inte så mycket som jag skulle vilja men vi båda är ju upptagna på varsitt håll men vi vet ändå vart vi har varandra.. Jag önskar dock att det fanns lite mer tid, så att vi skulle kunna umgås mer men just nu är det som det är och ja.. Man får helt enkelt acceptera det :) Vet vart jag har henne, och det känns underbart! Älskar dig Elin!

Jag har insett att man mår bäst av att leva just nu, man ska inte oroa sig över vad som kan hända hela tiden.
Dock så säger jag inte att jag inte oroar mig ändå, det hör till vardagen men jag försöker tänka på att leva just nu. För just nu, är jag väldigt nöjd över mitt liv!!

Miss Sjöstrand

En hel vecka "gammal" <3

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori -   |  Daterat - 2009-11-02 » 22:44:17
Oj oj, då har en hel vecka gått.. Vår lilla prinsessa har blivit en hel vecka "gammal"..
Så mycket har hänt på bara en vecka, hon är mer vaken och reagerar när man pratar med henne.. :)

Vi har precis börjat lära känna vår prinsessa och det är en underbar process.. Hon blir bara finare och finare för varje dag och vi blir bara mer och mer förälskade i henne för varje minut som går..
Det är häftigt egentligen att allt fungerar sådär direkt..
En hel kropp som fungerar, utan att ha testkörts innan.. Allt måste verkligen fungera och oftast gör det det.. Och skulle det inte göra det så har vi som tur är sjukvården.. Man tillverkar verkligen ett mirakel!

Hur är det här hemma då? Fortfarande som sagt håller vi på att lära känna varandra, och få in lite rutiner..
Mycket bebisjoller här hemma, tror dock att jag och David står för det mesta.. :P Det är mysigt att vara förälder, samtidigt som det är riktigt jobbigt emellanåt.. Som tur är har vi varandra och kan stötta varandra när det är tufft!
Tillsammans klarar vi allt! <3

Nu är det snart sovdags för oss, David sitter och läser lite sagor för Tuva.. Verkar vara riktigt populärt.. :) Fick nämligen en sago-/ramsbok från biblioteket :)

Miss Sjöstrand