1 årsdagen igår <3

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori -   |  Daterat - 2009-03-24 » 21:42:46
Igår 23 mars 2009 firade jag och Erica 1 år tillsammans :) Tänk va tiden går fort? så mycke som har hänt, ständigt denna fråga är det verkligen vi två gumman? :).. Tror jag inte är ensam om den tanken. Tror erica tänkter samma sak ibland, vi har alltid fäst oss vid varandra men att de skulle bli vi två till slut kunde man väl aldrig tro?.. Eller kunde man de? :)..
Under detta år tillsammans med dig har jag vuxit väldigt mycke, är inte den där david som jag en gång var. Känner att man har mognat väldigt mycke plus att man har lärt sig se saker på ett helt annat sätt!
Trodde aldrig att han överhuvvetaget kunde känna det som jag gör just nu, varje gång jag hör din röst, varje gång jag får se dig, vara med dig, hålla om dig så försvinner jag in i den där känslan som man bara upplever med den man verkligen älskar. Det gör jag verkligen jag älskar dig så fruktansvärt mycke Erica och jag ger dig allt jag har! Du har tagit mitt hjärta med storm. Mitt hjärta talar via tangenterna just nu men det kommer aldrig visa hur mycke min kärlek brinner för dig!

Du har kommit in i mitt hjärta för att för evigt stanna Erica sjöstand! Den utsida och den insida du har är helt obeskrivlig
Känner mig verkligen älskad av dig. Känner att jag hör hemma hos dig, Känner att ingen kan sära på oss, Det vi har är unikt, nånting väldigt vackert som inte bara syns på insidan utan även på utsidan

Den glädje du ger till mig är något som jag alltid bär med mig!

Sagan om David och Erica förblev inte en saga den förvandlades till verklighet. Prinsen hittade tillslut sin Prinsessa

Verkligheten berättar att David aldrig kommer lämna Erica. Många löften bryter man, ingen tvekan om detta, men löftet jag givit dig kommer alltid bestå -- Inom en icke så lång framtid så är vi äntligen Herr och Fru Zingmark
dessutom så kommer vi inte längre kallas David och Erica. Vi kommer kallas Pappa och Mamma
För i oktober kommer vårt älskade Barn <3 En avkomma från oss tillsammans! Kanske en liten flicka? eller en liten Pojke? (L) spelar absolute ingen roll för oss kärlek till vårt barn vilken kön det blir kommer vara så väldigt stor så de går inte att beskriva med ord (L)

Hösten (oktober) 2009 kommer Liten till världen <3

Älskar dig min Erica from the first bottom of my heart and i will always love you <3

I give you my heart and my soul to the death




Over and Out // Mr Zingmark



Less

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori -   |  Daterat - 2009-03-22 » 11:30:13
Ja ni, jag är urless på att må dåligt.. :(
Trött på att vara den som inte orkar göra nått, som alltid måste gå hem tidigt, och som inte kan följa med överallt för att jag är trött.. Och illamående... Det sägs att man inte kommer ihåg den dåliga perioden av graviditeten men kan inte minnas något som har varit bra de här 8 veckorna.. :(
Men det är ju som sagt bara 8 veckor, men är ju så trött hela tiden.. Men antar att det ska vara så.. Hoppas att de sista veckorna går snabbare.. :)

Annars då, vad har vi sysslat med? Jag har varit hemma, plockat så mycket som jag förmår.. Varit ute och gått, och kollat runt på AMS.. Men ja, man blir ju inte smartare av att sitta där..
I fredags var jag hemma medans David var ute och roade sig.. Igår  var vi på inflyttningsfest hos Gustav.. Han har ju fått sin lägenhet så underbart fin :D Den ska du vara nöjd över!! :D

Jag var dock tvungen att åka hem tidigare och inte långt efter mig kom David.. :) Skönt att ha honom här hemma.. :)
Han somnade dock i gästsängen och inte ens ett ljud kunde man få från honom.. :) Han sov grymt djupt ^^ Så jag gick och la mig i vår stora säng.. :)

Idag blir det middag hos svärföräldrarna :) Fanny (Davids syster) och hennes man Martin kommer med sina två små knottar Ebba och Ossian.. :) Ska bli kul att se hur han ser ut :) Har ju inte sett honom sen han var 24 timmar.. :)

I veckan ska jag försöka ta mig ut till mamma, ska tvinga henne att baka lite bullar (A) Sen så är det ju LÖN och det är alltid lika skönt.. :) Då blir det att köpa lite färdigrätter som jag kan äta till lunch, eftersom jag inte klarar av att laga mat själv.. ^^

Ja ni, det var det för mig.. :D

//Erica

Illamående..

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori -   |  Daterat - 2009-03-16 » 21:29:07
Alltså det här illamåendet kan verkligen få mig att bli knäpp..
Kan inte laga mat, kan inte tänka på mat.. Det enda som går att äta är frukt och yoghurt men det kan man ju inte leva på..
Visst är det nyttigt men ändå.. Inte såå mycket näring.. :S Men alla säger att det går över vart efter och får väl lita på de som har gått igenom allt det här :)

Känns som om jag bara äter mindre och mindre.. Och det är ju inge vidare... Men som tur är har jag ju lite reserver så ;);)
Åh, så vitsig jag är :D

Det som sker nu är att David och jag håller på att kolla lite på lägenheter. Funderar på att köpa en lägenhet, nu är det ju tid för det. Vi trivs iofs väldigt bra här men det är ingen bra plats ifall man ska ha barn och djur. Kan bara tänka mig problemet med att få in barnvagnen i hissen i det här felvända huset :P Dessutom är det ganska mycket liv här och det är ju inte såå bra..

Ja ni, ganska hoppigt idag.. Är väldigt trött idag.. Mår inte bra alls.. :S Men det går nog över ^^

//Erica

Ny blogg.. Kanske den funkar bättre ;)

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori -   |  Daterat - 2009-03-15 » 21:43:58
Ja, eftersom den andra bloggen inte blev lika aktuell längre så får vi helt enkelt börja om igen.. :P

För er som har missat det skjuts bröllopet upp till Sommaren 2010 för att vi väntar barn.
Så nu går vi i barntankar istället för bröllopstankar och är hur lyckliga som helst :D
Liten är beräknad till den 30 oktober 2009 och det ska bli hur spännande som helst.

Tänkte att jag skulle hålla er lite uppdaterade på vad som händer och sker just nu, ska försöka detaljera så mycket som möjligt.. Samt att få pappa David att skriva lite mer ;) Han brukar ju vara kass på det men ska väl lyckas :D

Graviditeten har kommit till vecka 7 + 2 dagar.
Mår illa större delen av dagen, har inget sug efter godis, eller chips.. Eller nått annat för den delen.
Kan inte laga mat, mår illa bara jag tänker på hur det luktar när man lagar mat :P Så just nu är det dukat bord eller skräpmat som gäller :) Och alla ni som känner till Davids otroliga matkonst förstår ifall jag säger att skräpmat inte är ovanligt..

Jobbsökandet fortskrider.. För er som har missat det med blev jag varslad från PEMA och slutade där den 2 mars. :S Så nu söker jag jobb för fullt, går på möten osv.. Ska till det underbara AF imorn på möte.. De brukar ju vara "såå" bra... Or not!

Det är väl det som händer just nu :) Om någon får lust att komma hit och laga mat är ni mer än välkomna :) Jag har ett jäääättestort kök (A)...

//Erica