Fullt upp idag ^^

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Vardag  |  Daterat - 2011-03-04 » 17:02:48
Idag är en sån där dag då man undrar hur man orkar allt samt hinner allt..
Men det hela har väl med hur dags man startar dygnet ;)

Idag har vi iaf spenderat fm på badhuset, Tuva älskar verkligen att bara :D Och duscha för den delen, trodde aldrig hon ville gå därifrån ;) Stod där och njöt i värmen ^^ Hon är bara för underbar min dotter <3

Sen begav vi oss till Hageby för lite shopping och en fika/lunch med mamma :) De har ett underbart ställe som heter Graffitti någonting där de serverar bakade potatisar och det råkar ju vara en av mina favoriter (A)

Så det blev en bakad potatis till lunch och sen fick Tuva åka med mormor ut till landet. Min syster ska vara barnvakt inatt och hon bor på samma "gård" som mamma :) Så det blev smidigast för oss att hon åkte med mormor ut och tror inte hon hade så mycket emot det då hon älskar mormor ^^ Nästan så att vi blir utkonkurrerade ;)

Sen kom pappa hit en sväng och då blir det såklart massa gjort :) Fixade iordning lamporna i vardagsrummet och i köket så att det ser lite snyggare ut och satte upp en lampa i datarummet :)
Sen så satte vi även upp ett skåp i tvättstugan så nu slipper man se alla rengöringsmedel ;)

Jag har även roat mig med att ta bort resterna efter en centraldammsugare och spacklat igen hålen ^^

Så nu sitter jag här med... Hmm.. Smärta.. :P Vet inte om det är foglossning men ont gör det iaf.. Bådar inte så gott inför kvällen då vi ska spela bowling :P Men men, förhoppningsvis ger det sig med lite Pamol :D

Nu ska jag börja göra mig iordning, ni vet ju huuuur lång tid det tar för en tjej att göra sig iordning ;)

Mrs Zingmark
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?